dilluns, 8 de març del 2010

Funda máquina de coser / Funda màquina de cosir

Hola!


Avui està nevant al meu poble! És un poble de la costa on no neva quasi mai, com s'està millor a casa que pel carrer, he pensat de posar-vos el projecte de la màquina de cosir que estic realitzant. De moment només tinc la part del devant acabada, però com ja tinc totes les teles talladetes nomès em cal "berninejar" i ja està!


Hoy está nevando en mi pueblo! Es un pueblo de la coste donde casi nunca nieva, como se está mejor en casa que en la calle, he pensado en poneros parte del proyecto de la máquina de coser que estoy haciendo. De momento sólo tengo la parte de delante acabada, pero como ya tengo todas las telas cortadas solo me falta "berninear" un poco y ya está!


Les teles:



La part de dalt:


La part del devant:
La part del darrere:

Els dos costats:

Ara a acoltxar!!!



5 participacions:

Gemma ha dit...

T'ha quedat molt maca !! a veure si pujo jo les fotos de la meva (quan vagi enllestint)

Gemma ha dit...

eiiii !! prima !! que t'ha quedat molt xulo !!


falta la part de dalt , no? jo ja vaig començar a encoixinar o embuatar, però encara em falta !! a veure si avui no plego gaire tard i al vespre m'hi poso !

petons i ànims !!


Gemma

Tanit ha dit...

Merci!
La part de dalt es on esta el sofa, la maquina i el maniqui aplicats amb la tela rococo...

Gemma ha dit...

SI hi he vist just despres de fer el comentari. M'agraden molt com queden les aplicacions que has fet, apurant tant, queden molt xules. Jo potser encoixino (jajaja) resseguint les diferents figures Per donar-lis més bombo !!

Tanit ha dit...

Jeje, jo tb havia pensat encoixinar ;-) les formes de les nenes i dels sofas. Encoixinaré a màquina, però la part de les figures a mà...