dimarts, 23 de febrer del 2010

Nous patrons



Hola !








Avui han arribat els patrons que vaig comprar a una botiga anglesa per fer ninots !!!

La veritat és que se'm està acumulant MOLT la feina !!

Hauré de comprar teles...o no, no ho sé , ja us ho posaré . De moment us deixo les fotos de la disenyadora, que és com hauria de quedar.


Boooona Nit






divendres, 19 de febrer del 2010

Carrefour du Patchwork 2008 - Ste Marie aux Mines

A aquest vam anar !! i espero que al 2010 hi tornem !!

a veure si la Laia penja les fotos





Hola!!! Soc la Laia, vaig a pensar les fotos de la nostre estada al Ste Marie, i d'algunes de les exposicions on vam estar:


Una cosa molt curiosa, una exposició en una esglèsia!!!



Ui! Qui surt per aquí?




Exposició japonesa, uns treballs meticulosos i laboriosos impressionants!









Aquest any hi tornem!!! Què bé! Ja tenim allotjament i només ens falta l'avió.

dijous, 18 de febrer del 2010

Video proposat per la Laia

Hola  !!!!


La Laia m'ha proposat aquest video ...... no te desperdici !!!!


Acabar el quilt

El Bolso de la Neus

Hola!
A una fira de la Creativa de Barcelona em vaig enamorar d'aquest bolso "Siam" i venia en un kit ; teles i tot, que em van encantar. Lo tenía en casa, para hacerlo i va arribar l' aniversari de la pequeña Snow.... No sabia que regalar- li, es molt de bolsos, el pequeño bicho, aixi que com no tenía gaire temps per disenyar i fer ( com sempre) vaig pensar en aquest que tenía i a més que feia molt per ella.... Així que després de varies guerres variades ( males explicacions en els patrons; i en francés) vaig aconseguir regalar-li a temps.

Gràcies per la foto Snow !!!!!


Espero que el disfruti molt!!!!!!














- Posted using BlogPress from my iPhone

dimarts, 16 de febrer del 2010

Han arribat les teles per la funda maquina de cosir


Avui han arribat les teles que vam comprar de la col.leció Sew Fabulous amb les que volem fer una funda per la nostra bernina !!!

ja posarem les fotos de les teles i del projecte final !!!


quines ganes tinc de veure´t Laia !!!!


Bueno els dies van passant i avanço poc, ja tinc fetes algunes parts però us en posaré fotos amb una llum mínimamente bona.

Hoy he ido a comprar el hilo para hacer la aplicación que irá en la parte central y os pongo una foto. La verdad es que son telas muy agradecidas de combinar !!!!




dilluns, 15 de febrer del 2010

estic treballant



Jelou !

ara estic fent una mena de tapete que m'ha portat pel "camí de l'amargura" fent proves....hasta que he encontrado la manera de hacerlo. Amb paciencia, i unes bones plantilles es pot fer....anant poc a poquet i bona lletra.


Us anire informant
!!
Les teles que faig servir per dins dels cercles son 5:
4 batiks de Hoffmann i una folsky fiannel d' Anna Maria Horner. La tela negra per fons és de la col.lecció Olvia's holiday by Tina Givens per Free Spirit de Westminister fibers , m'encanta, a veure com queda!

Aixi es com faig la part central :







Va quedant així






coixins a conjunt de la manta




Vaig fer-ne dos, i cadauno con una técnica distinta. Uno esta hecho con paper-piecing, y el otro con plantillas.
Ahora estoy haciendo otro con plantillas, que serà igual al que li vaig fer a la Bea però amb uns altres colors.


manta Quilter






Aquest va ser el 2n projecte, paral.lel al del bolso.

Aquesta manta la vam fer perque a les classes el primer que t'ensenyen a fer és això. Vam trigar bastant de temps en acabar-la i fins i tot, per fer-ho, a la Fira de la Creativa vam compran la nostra flamant Bernina Aurora Quilters Edition, per que ens va agradar molt la funció BSR amb acolchat lliure.


Al tenir la màquina vaig acabar la manta aquesta. La selecció de les tel.les les vam fer a classe.


una feinada ! però estic contenta del resultat!!

bolso patchwork





Hola !!

El Blog quedarà molt desordenat, perque el blog no segueix l'ordre cronològic de com hem anat fent les coses...però vaja, com va explicar la Laia, aquesta va ser la nostra primera obra....un bolso per portar totes les coses a classe, les mides que vam triar va serper posar-hi el cutting mat que vam comprar a Sitges, això va ser al 2008 penso, que vam anar a la fira, la nostra primera fira, vam comprar teles, jo hem vaig comprar els estris (la Laia ja els tenia) i ens vam anar a una casa perduda per la muntanya a CREAR.

El bolso està fet sense plantilles ni res, no en teniem ni idea, però la veritat és que per havber-lo fet així va quedar prou bé.


El vam acabar a classe, amb l'ajuda de la nostra professora Eva.



La veritat és que va molt bé per guardar tots els projectes i sobretot per quan ens anem de cap de setmana les dues, que per cert, degut a les nostres respectives patas, fa temps que no fem.




dimarts, 9 de febrer del 2010

El drap per la meva mare


Hola !

l' últim dels regals, ha estat el drap que vaig fer per la meva mare, de regal d'amic invisible....seguint el mateix patró que el de la Trini, però alternant els colors !!!

La veritat és que no és gaire difícil fer-los (si entretingut) però queden molt bé a les cuines.
Aquest era per fer-li una indirecta a ma mare..... que ella ja sap de què va, però em sembla que encara ara no l'ha pillat.


Booooona Nit

dilluns, 8 de febrer del 2010

Camí de taula per la meva Neta

Hola ! Avui està sent un dia prolific per penjar moltes coses !!!!

Aquest és el regal que li vaig fer a la meva Neta ! La veritat és que feia temps que volia fer-li alguna cosa i finalment a la revista Patchwork Secrets vaig trobar la idea, vaig fer-hi algunes modificacions...et....VOILÀ !


La metodologia va ser seguint el patchwork tradicional mitjançant plàstics, fer plantilles i anar unint-les una a una.

















Les teles utilitzades són d'una col.lecció de Free Spirit hi ha 3 teles diferents:

- groga
- la de motius retros en fons cian
- blava (que també vaig utilitzar pel darrera)






Gràcies Sílvia per haver-me passat les fotos !!!


El drap de Cuina de la Trini

Li volia regalar alguna cosa Per. A reís a la Trini i no sabia ben bé què així que vaig pensar en que dos alguna cosa que fes servir. Com que li vaig fer a la meva padrina un camí de taula amb unes teles que a la Trini li varen agradar : ja tenía la sol.lució!!! Així que a correr !!!! Li vaig regalar que encara estava mig humit despres de rentar- secar i planxar!!! I es que es va avançar un día l'entrega de regals !!!!


Ma mare en té un altre.... A veure si m' envïa la foto !!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

JA SÓC AQUÍ!!!!!

Hola!!!!!

Avui per fi he decidit fer la meva primera aportació al blog que va fer la meva cosina i que hàviem de portar entre les dues.

Ja fa dos anys que vam entrar en el apassionant món del patchwork!!! La nostra primera obra va ser un mega bolso de quilter, vam anar a la fira de Sitges per comprar les teles, sense haver anat a cap classe i aprenent soletes sobre la marxa, ens vam tancar un cap de setmana en una casa de la muntanya, amb la única companyia de l'Enzo (el gos de la Gemma. No sabíem la tècnica de fer plantilles, així que ens les vam apanyar per fer estrelletes, triangulets i diverses formes una mica a ull... el resultat va ser dos bolsos preciosos!!!!, dels quals estem molt orgulloses!!! Encara no tenim cap foto, però en la pròxima entrada les penjarem perque podeu opinar per vosaltres mateixes.

Bé, un cop fet una mica de resum dels nostres inicis, us poso unes fotos d'un pitet i d'una caputxeta de bany per un bebé, li vaig regalar a una amiga pel naixement del seu fill Alex:

El pitet:



La caputxeta:


El coixí de darrera és un calidoscopio, quan passi les imatges a l'ordinador ja posaré un especial del calidoscopio.

Això només és un aperitiu, ja aniré posant més cosetes , espero que us hagi agradat!!!

Noves teles

Hola!!! Intento crear desde l iPhone ! Aixo ja és la bomba !!! Aquí teniu les noves teles que he comprat a USA !!! Ja os enseñaré lo que hago con ellas !!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

El coixí de la Bea

Finalment, vaig decidir fer-li aquest regal d'aniversari a la Bea. ella té un sofà de color rojo, así que pensé que le quedaria bien. Queria que sigués elegant i no gaire carregat. Segueixo tenint algun que altre problema d'execucció però noto que vaig millorant. Aquest 2010 he fet ja 4 regals de patchwork contant aquest, he fet: un camí de taula, dos draps de cuina i aquest coixí per la Bea.
No tinc fotos de lo altre, vaig ser una mica tonta, però les demanaré per penjar-les i tenir-ne constancia.

Per al coixí de la Bea vaig utilitzar el patchwork tradicional, fent peces con el plastiquito y uniendolas a posteriori con la máquina de coser (la Berninaaaaaaaaaa)

Mide 40x40 y estoy bastante orgullosa de como quedó, aunque tengo que pulir algunos aspectos aún.



seguiré añadiendo cosas , a ver si mi prima se anima !!!


saludos